Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

 Навіть самі запеклі фанати луцького «Олімпа» мало вірили в перемогу своїх улюбленців над другим складом «Надії», котрий ще не втратив шансів здобути медалі  Регулярної першості. Але саме страшне, що самі «олімпійці» вийшли на паркет СК «Арена Спорт» без блиску в очах та бажання дати останній рішучій бій. Навіть початок матчу серйозно затягнувся, поки підопічні Валерія Івахненка конструювали енергетичне коло та слухали настанову на гру.

Майже три хвилини зуміли протриматися «червоно-чорні» проти позиційних атак хорівців, але постріл з лівого флангу атаки Андрія Никитюка розпочав гольові події у зустрічі. Продовжив їх Тарас Малюк після того, як «Надія-2» довгий час намагалася реалізувати свою перевагу за рахунок підключення до наступу свого голкіпера. Другий пропущений м’яч активізував дії лучан і Валерій Івахненко в епізоді з авантюрною обводкою голкіпера «Надії-2» розібрався краще всіх та заставив помилитися гравця суперника, від голови якого «селект» влетів у сітку 2:1. Такий рахунок зберігся до перерви.

В другому таймі події кардинально не мінялися. «Надія-2» великими силами йшла вперед, а лучани шукали вій шанс у швидких контр-випадах. Спрацювала тактика хорівців, котрі завершили довгий розіграш м’яча влучним пострілом Андрія Никитюка у дальній кут. Моментів біля воріт Руслана Корпоша не бракувало, але голкіпер сейв за сейвом набирав бали до номінації «кращий гравець матчу» і зберіг рахунок 3:1 незмінним.