Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Щебрик К./ Голоскоков Д.




Про гру:

 Поразка в центральному матчі 7-го туру від лідера першості FC «Respect» 2:4 викреслила «кумів» із кола претендентів на «золото» Першої ліги, але залишила можливість «зеленим» обрати собі гілку плей-офф аби стратегічно підійти до боротьби за звання Абсолютного чемпіона Волині. Як вже писалося «Луцьктепло» спробує скоштувати солодкий приз за підсумками турніру «Cake Cup», а тому поєдинок з ФК «Кум і Ко» для підопічних обізнаного в місцевому футзалі Ярослава Русина мав перетворитися у відповідальне тренування без огляду на результат. Як гадалося – так і сталося.

Лише 17 секунд знадобилося капітану господарів Ігорю Блажиєвському аби відкрити рахунок у грі. А ще за кілька хвилин результат подвоївся, адже Василь Власюк доволі майстерно скористався своє нагодою -  2:0.

В середині тайму «тепловики» великими силами пішли у наступ і в якийсь з моментів навіть притисли суперника до їх воріт. Але як часто буває «обрізалися» і суперник організував академічну контр-атаку, яку Сергій Федюков не мав права зіпсувати. Так само, як і в автор дублю Василь Власюк, який зробив рахунок 4:0.

Гості намагалися пресингувати, робили підходи до воріт «зелених» навіть мали шикарну нагоду для голу, коли втрьох вийшли на ворота Ігоря Манілова, але не судилося. За рахунку 4:0 команди пішли на відпочинок.

В другому таймі знову швидкий початок за «кумами», які розіграли багатоходівку і Ігор Блажиєвський потужним пострілом оформив другий дубль у зустрічі. Після того, як на табло загорілися цифри 5:0 «тепловики» прокинулися та почали грати у футзал. Спочатку атаку влучним ударом завершив Роман Онищенко, а за мить другий гол команди гостей організував Роман Мосійчук.

Два поспіль пропущених голи не збентежили ФК «Кум і Ко» і кращий гравець матчу Ігор Блажиєвський організував гол-номінант, оформивши хет-трик.

В середині другої половини за спокійного ходу подій гру оживив Вадим Павлюк з команди «Луцьктепло», коли зумів переграти голкіпера господарів та скоротити відставання у рахунку – 6:3. Решта ігрового часу запам’яталася вальяжністю дій учасників поєдинку, що відверто догравався. Сенсації не сталося і «куми» в турнірній таблиці Першої ліги на 5-й позиції із 16-ма очками та надією на медальний залік.