Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Останньою грою восьмого туру у Четвертій лізі стала зустріч між середняком дивізіону – «Хавестом», та поки що аутсайдером ліги – «Луцьк Центром».

«Луцьк Центр» в цьому чемпіонаті ще не знав радості перемог, здобувши лише один заліковий бал, то ж прагнув розпочати Новий 2020 рік лише з перемоги, порушивши неприємну для команди серію з поразок. То ж колектив був налаштований на позитивний результат.

Та на перемогу були налаштовані також хлопці з «Хавесту». Команда має всі шанси закінчити «регулярку» у призовій трійці, для цього їм потрібно лише не втрачати «прогнозуємі» очка.

Як і личить фавориту зустрічі, «Хавест» розпочав дуже активно, намагаючись одразу показати «хто в домі господар», та «центрівці» дали дуже гідний бій супернику, впевнено обороняючись та гостро контратакуючи. Так що в першій половині зустрічі м’ячів глядачі так і не побачили.

Друга половина розпочалась з «диво-м’ячів» «центрівця» Павла Щербатюка та «аграріїв» Назара та Андрія Юхимюків, останній з яких в подальшому ще й зумів зробити дубль у грі.

Маючи таку комфортну перевагу рівненські футзалісти просто довели гру до перемоги, яка на честь для «Луцьк Центру» далась їм дуже не легко.

Отже «медальні перегони» Регулярного чемпіонату у Четвертій лізі продовжуються!!!