Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Ця гра була однією з центральних у цьому турі у Четвертій лізі. Справи у команд складаються так, що будь-яка втрата очок може бути фатальною у боротьбі за «медальний п’єдестал» Регулярного чемпіонату. То ж ця гра була суперважливою для обох колективів. Зважаючи на це дуже дивним було бачити у команді з Коршівця на лаві запасних тільки одного представника. Там де мали знаходитись інші гравці - лише «гуляв вітер».

Та як кажуть «не в кількості діло». На початку гри «беззамінна» «Вілія» м’ячем Ігора Пруднікова зуміла вийти вперед та вміло оборонялася. Пірванецькі футзалісти довго приходили до тями від такого шоку, та нічого не могли зробити проти вмілих захисних дій салатово-чорних. Далі більше! В кінці тайму всюдисутній Ігор Прудніков подвоює перевагу свого колективу.

Такий перебіг подій повністю влаштовував «аграріїв», які другу половину неспішно контролювали м’яч, вміло «вбиваючи» час, який невблаганно відліковував переможні для команди хвилини.

Та все ж червоно-чорні зуміли м’ячем Романа Гандзюка «огризнутись». Але цей святковий недільний день був за «Вілією» та Ігорем Прудніковим, який зробив свій хет-трик та здобув важливу перемогу для своєї команди.