Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Фаворит перегонів у Четвертій лізі ФК «Респект» зустрічався з «міцним середняком» - ФК «Стир». Справи у дивізіоні складаються так, що між третім «бронзовим» місцем та шостим (саме на такій позиції перед звітним туром перебували демидівчани) розрив складає всього два очка, так що після кожного туру тут можлива зміна місць, що робить цей Чемпіонат дуже цікавим як для гравців, так і вболівальників.

Отже залікові бали у цій зустрічі були вкрай важливі як для однієї, так і для іншої команди. Початок зустрічі був дуже обережний. Кожен з колективів «поставив на захист», то ж намагався в першу чергу відіграти на нуль в обороні своїх воріт, та намагаючись підловити суперника у швидкій контратаці.

Першому це вдалось демидівчанину Назару Бондаруку, який після вдалого прострілу «розпечатав ворота» біло-синіх. Фарт в цьому таймі для «Стира» продовжився після автоголу «Респекту», так що на перерву команди пішли при перевазі синьо-чорних.

Маючи комфортну перевагу другу половину демидівці проводили в захисті, та довго і впевнено контролювали м’яч. Всередині тайму «Респект» вийшов з п’ятим польовим, намагаючись переломити хід зустрічі, та вдалий захист, та м’яч «стирівця» Василя Пастуха практично перекреслив всі надії «біло-синіх хорватів» на вдалий результат для них.

Друга поспіль поразка фаворита Четвертої ліги, та вкрай напружена та заплутана ситуація у дивізіоні!