Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Ось і звершуються Новорчіні свята, та продовжується Регулярний Чемпіонат Волині з футзалу.  Другою грою «регулярки» у Четвертій лізі у Новому 2020 році стала зустріч між «Бус Марк» та «Теремно Хліб». По різному у турнірній таблиці підійшли до протистояння суперники. «Торгівельники» впевнено з вісімнадцятьма заліковими балами займали «золоту» позицію та налаштовувалися лише на перемогу.

Справи у їхнього опонента – «Теремно Хліб» складались не так «райдужно». Колектив здобув лише дві перемоги та з шістьмома балами займає дев’яту позицію у таблиці та всіма силами бореться за попадання у плей-офф своєї ліги. То ж для них набрані очка були теж дуже важливими.

Гра розпочалась дуже обережно. Було видно що команди в першу чергу прагнули будь-що вберегти свої «ворота на замку», а вже потім підловити опонента в швидких контратаках. Та як не намагались розхитати захисні редути один одного, м’ячів в першому таймі глядачі так і не побачили.

Дещо активнішим був початок другої половини. Появились небезпечні моменти, та час летів, а головного – м’ячів, так і не було. Таке безгольове протистояння продовжувалось практично до кінця тайму, і вже коли здавалось що зустріч так і закінчиться з дуже рідкісним як для футзалу нульовим рахунком, «будмарківець» Сергій Бондаренко зумів влучним ударом вирвати надважливу та важку перемогу для свого колективу, та залишити за ним першу сходинку у турнірній таблиці.