Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./ Кузнецов Д.




Про гру:

Перед звітним туром команди представляли різні щаблі турнірної таблиці Другої ліги. Щоправда, при цьому гравці «Юності» виходили на матч із серйозним настроєм засмутити одного з лідерів першості. Обидва суперники досить довго придивлялися одне до одного, і лише ближче до завершення першого тайму команда із Острожця почала все більше підтискати суперників до власних воріт. І якщо в одній з атак голкіперу «Юності» Миколі Пилипюку вдалося зробити подійний сейв після ударів Олега Юрчука та Дмитра Антосюка, то на 13-й хвилині шансів у нього вже не було, і той-таки Юрчук замкнув комбінацію своєї команди – 1:0.

А от на початку другого тайму більше атакували гравці «Юності», які навіть притиснули опонентів до власної карної зони. Одним із найкращих моментів був удар Олександра Сніжука зі штрафного, який при цьому мети так і не досяг. А от Дмитро Перванчук з «Камазу-Агро» своїм дальнім пострілом застав голкіпера зненацька і подвоїв перевагу в рахунку. Гравці «Юності» старалися, як могли, однак в атаці недільного ранку все краще виходило в іншої команди – під кінець поєдинку вихід віч-на-віч у швидкому відриві реалізував Віктор Мойсіюк – 3:0.

Саме з таким рахунком перемогу «Камазу-Агро» зафіксував фінальний свисток гри. Таким чином, команда із Острожця продовжує погоню за лідерами першості з «Акценту», а «Юності» доведеться добряче поборотися в наступних двох турах, аби потрапити до плей-офф чемпіонату Волині.