Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Кузнецов Д.




Про гру:

Після перших чотирьох турів в Суперлізі обидва суперники йшли без втрат залікових пунктів, однак після цього обидві команди дещо загальмували. До того ж, минулого сезону вони «обмінялися люб’язністю» у вигляді перемог, і саме лучани вибили тодішніх переможців в першому раунді плей-офф елітного дивізіону. Тож у першому зимовому турі чемпіонату шукати якусь додаткову мотивацію обом суперникам не було потрібно.

А у звітному поєдинку все почалося з такого собі «бліцкригу» у виконанні «Надії». Вже на другій хвилині вони швидко розіграли кутовий, а на дальній стійці забули про Володимира Бобилєва – знаний бомбардир такої промашки не вибачив та відкрив рахунок в матчі. А вже невдовзі голкіпер «Динамо» Дмитро Роюк знову капітулював – цього разу після точного пострілу із середньої дистанції у виконанні Андрія Паршикова. Бобилєв міг доводити рахунок до розгромного, однак цього разу Роюк у чудовому стилі врятував свою команду, вийнявши м’яч зі «стрічки» власної рамки. А далі черга помилятися настала для «Надії», яку не вибачив Богдан Понагайба, точно пробивши у ближній кут воріт Ігоря Пунди. І все ж, як не старалися «динамівці», команда з Хорова була швидшою та гострішою, а перший тайм підсумувала блискавичним індивідуальним проходом Євгена Заїченка, який відправив «кулястого» прямісінько у дальній кут воріт – 3:1.

Лучани й не думали здаватися: уже на початку другого тайму Микола Казьмірук обігрався з Андрієм Бойком та знову скоротив відставання у рахунку до мінімального. Гравці «Надії» «переключили передачу», і номінальним гостям доводилося здебільшого відбиватися. Самовіддана гра голкіпера та захисників рятувала аж до моменту, коли простріл Бобилєва випадково переправив у власні ворота один з гравців «Динамо». А на 26-й хвилині хорівські футзалісти розіграли чудову комбінацію і Петру Шелесту залишалося лише переправити м’яч у порожні ворота. Як не намагалися «динамівці» врятувати гру, до фінального свистка їм вдалося лише підсолодити гіркоту поразки голом Богдана Понагайби. 5:3 – «Надія» продовжує лідирувати у регулярному чемпіонаті, а «Динамо» після стартового спурту опускається за межі топ-трійки команд Суперліги.