Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Маючи в своїй очковій скарбничці тринадцять балів та чемпіонські амбіції, «Іква-2» на матч з «Луцьктепло» вийшла відмобілізованою та рішуче налаштованою на переможний результат, що мав би залишити млинівці у чемпіонській гонці. І (але) як показали подальші події в звітному поєдинку, підопічним Сергія Вишневського це (не) вдалося реалізувати в повній мірі.

З перших хвилин завершальної гри 7-го туру гості пішли на штурм воріт лучан і вже на 3-й хвилині Андрій Ліщишин зумів оформити гольове авторство у протоколі матчу. Ще через кілька хвилин рахунок подвоївся не зважаючи на спроби «тепловиків» відновити рівновагу. В швидкій атаці відзначився Роман Тараканов. Ще ціла низка гострих моментів трапилася до свистка на перерву, але гольовим став лише епізод на 13-й хвилині, коли лучанин Антон Даценко зі штрафного реалізував спробу скоротити відставання у рахунку.

В другому таймі напруження зросло і «річнику» Олександру Рудику знадобилося півтори хвилини аби відновити гандикап у два м’ячі. Після цієї події гра продовжилася на зустрічних курсах, хоча кількість гострих моментів у гостей була більшою. «Червоно-жовті» не здавалися та намагалися шукати щастя біля чужих воріт, але в рамці млинівських воріт впевнено діяв Сергій Гузоватий та й фарту лучанам явно не вистачало. Час спливав, рахунок не мінявся і лише кількість фолів збільшувалася, так і не досягнувши критичної межі.

Розв’язка наступила за три хвилини до фінального свистка, коли прудкий Олександр Рудик з «Ікви» потужним пострілом оформив дубль – 1:4. Довести справу до чергової перемоги лишалося справою техніки. А тут ще й Олександр Касянчук вдало використав нагоду для взяття воріт «тепловиків». Хоча останнє гольове слово за лучанами – 2:5. Таким чином млинівська команда продовжує чемпіонську гонку в «регулярці», а «Луцьктепло» спробує скоштувати «Cake Cup».