Гра


0: 4

Удари по воротах:

16
:
17

Удари у рамку воріт:

10
:
12

Сейви:

3
:
2

Фоли:

6
:
4

Матвіюк Роман, Дмитрук Андрій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Чим ближче до фінішу, тим вище ціна помилок та втрати очок. Тим більше у поєдинках прямих конкурентів, які ведуть боротьбу за медальний залік Регулярного чемпіонату. Шанс наблизитися до лідерів першості отримали МФК «РадиМо» та «Надія-2», котрі в четвертому матчі 7-го туру зійшлися в очному протистоянні на паркеті СК «Арена Спорт».

Відлунала музика футзального гімну. Делегат-інформатор оголосив склади команд і почалося. Білі та сині хвилі атак почали накочуватися на ворота опонентів. І на 4-й хвилині швидкого дебюту глядачі на трибуні СК «Арена Спорт» оплесками привітали перше взяття воріт. Хорівчанин Віталій Татарінцев завершив комбінацію партнерів по команді влучним пострілом. А в середині тайму під час швидкої «вилазки» до володінь «радивилівців» 8-й номер гостей Назар Ожеховський на правому фланзі атаки догукався до колег з проханням про пас, отримав його і переправив круглястого у сітку – 0:2.

На 8-й хвилині «молочники» отримали шанс у більшості скоротити відставання у рахунку, адже в гостей був вилучений за фол останньої надії Михайло Кисельов. Але дві хвилини чисельної переваги лучанам дивідендів не принесли. До перерви вболівальники більше голів не побачили.

Після відпочинку гра дещо заспокоїлася, темп впав, але ближче до середини другого тайму емоцій побільшало, а з тим і гостроти біля воріт. Двічі поспіль виходи сам на сам з голкіпером «РадиМо» не використали гравці у синій формі, за що отримали «прочухану» від свого тренера Віктора Ревка.

Лише 22-й хвилині рахунок матчу змінився. Лучани порушили правила у карному майданчику і Руслан Кротач майстерно реалізував пенальті – 0:3. З переможцем поєдинку все стало зрозумілим і інтрига остаточно вмерла. Хоча за останок часу досвідчений Павло Плісак встиг забити ще та встановити підсумок гри 0:4.