Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

 Завдання на звітний поєдинок у суперників були доволі схожі – перемога будь-якою ціною в рамках  правил. ФК «Топільно», знаючи результат протистояння  головних претендентів на чемпіонство у Регулярному чемпіонаті Першої ліги між FC «Respect» та «Кум і Ко», що закінчився з рахунком (4:2), права на помилку в грі з креативним ФК «Мар’янівка» не мав. А підопічним Сергія Магери, як відомо із історії клубу байдуже з ким грати – хоч з «Надією», хоч з «Енергією», хоч із самою «Барселоною». Тому в усіх матчах «волинські хорвати» грають від себе, не зважаючи на ранг суперника та турнірне становище. Проте цей постулат діє лише за наявності тренера та президента клубу Сергія Магери, який цього разу був відсутнім на тренерському містку «картатих».

 Тенденцію швидких голів на початку таймів, а у звітному матчі це вже був п’ятий тайм, підтримав топільчанин Вадим Шутовський, котрий на 2-й хвилині відкрив рахунок у зустрічі. Скорочений склад гостей спробував нав’язати боротьбу супернику, але на 7-й хвилині рахунок подвоївся. Комбінацію, що номінувалася на «гол туру» завершив Василь Деркач. За рахунку 2:0 команди пішли на відпочинок.

По перерві брак енергетики Сергія Магери перетворив зустріч у піснувате видовище, де академічні розіграші межувалися технічними фолами та мало емоційними протистояннями. В середині другого тайму Василь Деркач оформив дубль та підбив підсумок матчу – 3:0.

Перемога перемістила ФК «Топільно» на другу сходинку в турнірній таблиці та подарувала шанс в очному протистоянні з FC «Respect» у заключному турі вирвати титул чемпіонів Першої ліги.