Гра


5: 2

Удари по воротах:

17
:
18

Удари у рамку воріт:

10
:
8

Сейви:

6
:
5

Фоли:

3
:
3

Журибіда Володимир, Мищук Анатолій, Мельничук Олег




Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

 МФК «Гранітбудексклюзив» перед звітним поєдинком з командою «Олімп» займав сьому сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від «Надії-2» на чотири пункти. Суперник з обласного центру разом із ФК «Мар’янівка» з багажем із 3-х залікових балів балансує на межі плів-офф та втішного турніру «Cake Cup». Тому звітна зустріч автоматично перетворилася на битву за так звані шість очок. Важливість результату чітко усвідомлювали обидва суперники.

Під час оголошення складів команд делегат-інформатор привітав голкіпера лучан Івана Семенюка із днем народження, а вже за хвилину і 40 секунд капітан команди «кам’янерів» Андрій Марценюк зробив Івану «подарунок» у вигляді забитого м’яча після помилки захисту номінальних гостей. Команда пантеону древньогрецьких богів великими силами пішла у наступ, аби відігратися. Створила кілька небезпечних моментів, особливо згадується епізод за участю забивного Миколи Маціюка, але пробити кіпера «ексклюзивщиків» так і не змогла. А за півтори хвилини до перерви рахунок подвоївся, коли стрімку атаку «біло-блакитних» майстерно завершив капітан Андрій Марценюк, оформивши дубль.

Тенденцію швидких голів в усіх таймах стартових матчів 7-го туру підтримав Роман Гузар з Горохова, якому знадобилася всього хвилина з невеличким, аби вписати своє авторство в ігровий протокол. А ще за хвилину Андрій Марценюк оформив хет-трик та заклав фундамент не тільки перемоги узвітній грі, але й вирішення питання щодо попадання до вісімки учасників плей-офф. Інтрига практично вмерла. На 18-й хвилині Юрій Лоскутов зробив рахунок у матчі 5:0 і на трибунах СК «Арена Спорт» стало тихіше. Хоча після голу Юрія Франка фан-угрупування «Олімпу» отримало формальний привід для позитивних емоцій – рахунок «розмочили». А ще за кілька хвилин Юрій оформив дубль, котрий за брак часу вже не міг кардинально змінити переможний для МФК «Гранітбудексклюзив» результат та дозволив господарям остаточно вирішити питання щодо потрапляння до плей-офф. А «олімпійцям» для того, щоб не грати у втішному турнірі «Cake Cup» слід брати у заключних турах з Хорівом та Млинівом бодай одне очко.