Гра


4: 2

Удари по воротах:

19
:
17

Удари у рамку воріт:

10
:
5

Сейви:

3
:
5

Фоли:

4
:
6

Мищук Анатолій, Мельник Олег, Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Голоскоков С.




Про гру:

 «Доля чемпіонства у Першій лізі теоретично може вирішитися вже у суботу 18 січня, або остаточно заплутатися в центральному матчі сьомого туру FC «Respect» – ФК «КуміКо». В здобутках у «поважних» 15 очок, а в «кумовського» колективу 13.», - так було записано в офіційному анонсі до матчів Першої ліги. Стартові хвилини відразу підтвердили статусність поєдинку, що відкривав програму 7-го туру. Лише півтори хвилини знадобилося суперникам аби обмінятися голами. Спочатку Ігор Кедик підловив момент та пробив  свого тезку Ігоря Манілова, а за 17 секунд після розіграшу з центру майданчика комбінацію «кумів» закінчив досвідчений Василь Власюк -1:1.

Група підтримки з юних вихованців академії FC «Respect» дружньо вболівала за своїх старших товаришів, спонукаючи їх до активних дій. І за півтори хвилини до перервви «поважні» вийшли вперед після влучного пострілу Богдана Мізюка на лівому фланзі атаки. Спроби суперника швидко відігратися так і залишилися спробами. На відпочинок команди пішли за мінімальної переваги господарів майданчика.

А в другому таймі ФК «КуміКо» знадобилося лише 50 секунд аби відновити рівновагу. Двоходівку розписали Андрій Скакун та Олександр Блажиєвський. Щоправда, паритет втримався лише кілька секунд, адже Ігор Кедик потужним пострілом оформив дубль та вивів «блакитних» вперед – 3:2.

За кілька хвилин у поєдинку стався другий дубль. На ударну позицію вийшов «респектний» Богдан Мізюк і ціною невеличкого ушкодження збільшив перевагу до двох пунктів – 4:2. Обмін гострими моментами тривав, але «селект» вперто не хотів потрапляти до сіток воріт. Юна «торсида» ні на мить не замовкала, як і не вщухали емоції на  паркеті СК «Арена Спорт». За хвилину з невеличким до фінального свистка «куми» пішли у наступ з п’ятим польовим, на що подібним контр-ходом відповів FC «Respect» та зберіг перевагу. Перемога дозволила «блакитним» одноосібно очолити турнірну таблицю Першої ліги та зробити вагомий крок до титулу переможця «регулярки». Вирішальний поєдинок з ФК «Топільно» відбудеться в рамках 9-го заключного туру.