Гра


2: 2

Удари по воротах:

14
:
13

Удари у рамку воріт:

7
:
6

Сейви:

4
:
5

Фоли:

8
:
7

Попко Максим, Алексюк Радислав, Джафарова Олександра




Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Два матчі поспіль -  суворе випробування для будь-якої команди, тим паче для дебютантів Четвертої ліги, котрі лише напрацьовують турнірний досвід змагань, що відбуваються під егідою АМФВ. Тим більше, що в суперниках у «Покрова» був претендент на медальний залік FC «Kadar». Фаворит зустрічі з перших хвилин прибрав ініціативу до себе та пішов у наступ великими силами. На 3-й хвилині стійка та голкіпер господарів не дали «селекту» можливості потрапити до сітки. А за хвилину «чорно-сині» могли бути попереду, але забивний Олександр Сачковський шансом не скористався, як і його візаві «кадарівець» Сергій Мороз.

Вболівальники змогли побачити голи лише на 7-й хвилині гри. Спочатку в динамічному епізоді гарно розібрався Олександр Шинкарук з команди господарів, а за мить його тезка Олександр Лінков рівновагу відновив.

Наступне взяття воріт сталося за хвилину до сигналу на перерву, коли активний Тарас Лоза влучно пробив у дальній кут.

По перерві команди продовжили обмін атаками і гольові епізоди виникали щохвилинно, хоча забитий м’яч стався лише на 23-й хвилині, коли відзначитися вдалося Івану Старушику з клубу «Покров». Остання хвилина набрала максимального напруження, особливо коли «біло-чорні» упустили момент для взяття воріт, а у лідера господарів Олександра Сачковського не вистачило сил на ретельну обробку м’яча після дальньої передачі. Ще одна бойова нічия 2:2 стала підсумком матчів четверга.