Гра


3: 3

Удари по воротах:

13
:
21

Удари у рамку воріт:

5
:
12

Сейви:

9
:
2

Фоли:

4
:
4

Попко Максим, Алексюк Радислав, Джафарова Олександра




Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Ініціаторами переносу поєдинку в будній день стали гравці клубу «Покров», котрим наступного вік-енду професійна діяльність не дозволяла зібратися на чергові тури «регулярки» в зв’язку із святами. Проте буденним звітний поєдинок точно не став, адже боротьба за медальний залік та вакансії у плей-офф виходить на фінішну пряму. Саме про це йшлося на перед матчевій установці  тренера номінальних гостей Дмитра Голоскокова, котрий налаштовував своїх підопічних на рішучі дії в матчі з «Вілією».

Першим тренерські настанови виконав лідер «чорно-синіх» Олександр Навроцький, коли вийшов на ударну позицію та не схибив.

Мінімальна перевага протрималася недовго – Микола Мельник з Коршовця у сутолоці біля воріт зумів пропхнути «селект» у сітку воріт лучан. До самої перерви гра тривала з перемінним успіхом, хоча гострих моментів біля воріт «Вілії» було об’єктивно більше. Проте підсумком першого тайму став рахунок 2:1 на користь «салатових», котрі використали помилку суперників за 10 секунд до сирени. Своє прізвище та ім’я в ігровий протокол вписав автор голу Станіслав Потапчук.

Після відпочинку сценарій подій на тарафлексі СК «Арена Спорт» кардинально не змінився. «Покров» атакував, а забили суперники. Дублем відмітився Микола Мельник. Лише через три хвилини новачок лучан Сергій Ліщук зумів потужним пострілом пробити голкіпера коршовецької команди.

За рахунку 3:2 гра остаточно розкрилася і гострі моменти почали виникати біля воріт опонентів з математичною регулярністю. Одна з позиційних атак «салатових» закінчилася «обрізом» і вихід два в нуль завершив автор другого дубля у грі Олександр Навроцький. За хвилину до фінальної сирени суперники «вибачили» один одного в гольових моментах і підсумком протистояння стала бойова нічия – 3:3.