Гра


1/4

Кубок Прогресу, Майданчик ПАРКЕТ
34: 42

Удари по воротах:

30
:
22

Удари у рамку воріт:

15
:
7

Сейви:

4
:
10

Фоли:

10
:
8

Хомич Анатолій, Мищук Анатолій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Кузнєцов Д.




Про гру:

«Акцент» цьогоріч безроздільно володарює у Другій лізі чемпіонату Волині, вигравши усі шість матчів. В одному із них фактично без шансів (6:2) команда розібралася із суперниками по Кубку Прогресу – «Joma-Lutsk». Утім, на нинішній поєдинок представники іспанського спортивного бренду значно підсилилися – зокрема, знаним футбольним та фут зальним бомбардиром Романом Степановим.

Утім, перші «плюшки» прилітали у якраз у ворота «біло-блакитних». Уже на 3-й хвилині матчу за «Акцент» відзначився Іван Солованюк, а в середині тайму шикарний гол прямісінько в «дев’ятку» після розіграшу аута забив Володимир Третяк – 0:2. Гаряча атмосфера поєдинку призвела до того, що задовго до завершення першого тайму обидві команди набрали по п’ять командних фолів, а в підсумку по одному разу пробивали дабл-пенальті. Щоправда, і Володимир Третяк з «Акценту», і Віталій Тележинський з «Joma-Lutsk» з десятиметрової позначки відправляли «кулястого» вище воріт.

«Грім серед ясного неба» для гостей настав на початку другого тайму. Протягом трьох хвилин їхня комфортна перевага в рахунку повністю розтанула. Спочатку свій бомбардирський обов’язок виконав Роман Степанов, а потім два чудових постріли вдалися Володимиру Криську, який організував для команди «міні-камбек» – 3:2! На майданчику все «тепліло» та «гарячіло», а Андрій Кальчик знову вирівняв цифри на табло – 3:3. Щоправда, він же вже за хвилину дещо перебрав з емоціями на лаві для запасних, отримавши другу жовту картку від арбітра матчу. Гості виглядали активніше, однак пропустили після пострілу зі штрафного від Криська, який підправив у ворота Василь Лівак – 4:3.

Думаєте, на цьому все закінчилося? Як би не так – уже за двадцять з гаком секунд до фінального свистка «Акценту» вдалося відігратися після влучного удару Володимира Третяка. Гості навіть побігли виривати перемогу, однак Роман Крот не реалізував свій шанс. А от у серії післяматчевих пенальті більш вдало виступили якраз гравці «Joma-Lutsk», які отримали сатисфакцію за матч чемпіонату і продовжать змагатися за Кубок Прогресу вже на стадії півфіналу.