Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

У другому поєдинку 2-го туру «регулярки» хорівська «Надія» у дебюті не гостинно обійшлася з місцевим «Торпедо», за п’ять стартових хвилин забивши два голи. Здавалося, що питання про переможця двобою знято з порядку денного. Фаворит контролює гру і веде до чергової перемоги легким шляхом. Проте «Торпедо» саме в цей момент «ожило» і почало діяти розкуто, отримуючи задоволення від бойового футзалу.

Спочатку Олег Котлубай зміг вразити ворота досвідченого Ігоря Пунди, а наприкінці тайму Іван Мартинюк проштовхнув кулястого у сітку «Надії». Ледь не сенсація, але саме за рахунку 2:2 команди пішли перепочити.

У подальшому сценарій гри не змінився. «Торпедівці» не зважаючи на статус та титули суперника продовжили атакувати та зривати оплески глядачів на трибуні. Тим образливіше було підопічним Анатолія Мищука пропустити гол після дитячої помилки у захисті, яку на 15-й хвилині хорівець з львівською реєстрацією Ярослав Писько не вибачив. А ще за за шість хвилин Ярослав оформив дубль і перетворив матч із сенсаційного в передбачуваний.

До честі господарів – вони не «розклеїлися» і продовжили шукати щастя біля чужих воріт. А «Надія» за дві хвилини до закінчення часу матчу перейшла на гру в п’ять польових гравців, аби остаточно зменшити ризики. Так і сталося. Академічна, але не легка перемога діючого чемпіона, котрий іде без очкових втрат.