Гра


3-4 місце

Lutsk Christmas CUP Плей-офф, Майданчик ПАРКЕТ
2: 4

Про гру:

Чергове побачення суперників, котрі нещодавно грали матч Чемпіонату України в Другій лізі (3:2) розпочався з наступу львів’ян з п’ятим польовим гравцем. У формі кіпера на паркет СК «Арена Спорт» вийшов досвідчений Сергій Тригубець, котрий уважно передивлявся півфінальну зустріч «чорних» з «Надією». Така тактика принесла успіх вже на 8-й хвилині, коли Євген Жук на дальній стійці не схибив – 0:1.

Від добра добра не шукають і «Галицька здоба» не стала змінювати сюжетну лінію, розоміючи що «Любарт» втомлений боротьбою на два фронти (лучани одночасно заявилися на «Lutsk Cristmas Cup» і «Новорічний турнір») і не зможе використати свій головний козир – швидкість. Підтвердженням цього факту став гол на 12-й хвилині після довгого розіграшу у виконанні Миколи Богданова і команди пішли на перерву.

В другій половині «бронзовї» гри лучанам знадобилося півтори хвилини задля відновлення інтриги. Після вдалого перехоплення Сергій Вишневський відправив «селект» у порожні ворота зі своєї половини.

Після пропущеного голу кіпер галичан повернувся в рамку, а Сергій Вишневський двічі поспіль серйозно погрожував воротам «пекарів», але так і не забив. Місію голеадора на 20-й хвилині взяв на себе Роман Кузьмич, забивши гол-красень – 2:2.

Рівновага трималася недовго і Олександр Школьний з міста Лева забив третій гол своєї команди. У відповідь Сергій Вишневський не вперше перевірив на міць стійку воріт опонентів. А ось його візаві Богдан Стефанків свій момент використав на 100% - 2:4.

Сил для чергового спортивного подвигу «князівській» команді не вистачило, хоча хлопці в чорній формі билися до кінця та створювали гольові моменти, але завадити реваншу «Галицької здоби» вже не змогли. «Пекарі» перемогли та виграли бронзові медалі.