Гра


Півфінал

Lutsk Christmas CUP Плей-офф, Майданчик ПАРКЕТ
53: 34

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 

До півфінальної зустрічі суперники підійшли в оптимальних складах та навіть долучили до гри двох легенд вітчизняного футзалу – Сергіїв Піддубного та Тригубця. Сюжет звітного поєдинку ближче до закінчення першого тайму захопив чисельних глядачів на трибунах СК «Арена Спорт». І це не дивно, адже на 7-й хвилині Роман Горпинич з «Володимирівки» підкараулив відскок від стійки воріт та відкрив рахунок. А згодом Володимир Бобилєв у кращих традиціях «стовпа» прийняв м’яч, розвернувся і відправив «селект» у кут воріт.

За мить львівяни остаточно прокинулися і Євген Жук застав зненацька кіпера господарів – 2:1. А ще через дві хвилини забивний Олександр Школьний відновив інтригу. За бойвих та нічийних 2:2 команди пішли відпочивати.

По перерві опоненти почали діяти більш обережно, але напруження лише зростало. Господарі домінували, а галичани шукали шанси у контратаках. На 19-й хвилині Богдан Стефанків пробив настільки потужно, що м’яч транзитом від рук кіпера влетів у сітку воріт «володимирівців».

Камбек остаточно розкрив гру і події розвивалися з калейдоскопічною швидкістю. За лічені хвилини до закінчення «біло-блакитні» взяли хвилину на роздум та пішли у наступ з п’ятим польовим гравцем. За шістдесят секунд результат прийшов у вигляді дублю Володимира Бобилєва та нічийного рахунку 3:3.

За 43 секунди до фінального свистка вже львів’яни взяли тайм-аут, але голів попри всі намагання більше не сталося і команди долучилися до серії післяматчевих пенальті. У футзальну лотерею більше поталанило господарям і «Володимирівка» зі скрипом вийшла у фінал.