Гра


Півфінал

Lutsk Christmas CUP Плей-офф, Майданчик ПАРКЕТ
3: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 Шарму першій півфінальній зустрічі додавав той факт, що 14 грудня в рамках 5-го туру Суперліги суперники вже зустрічалися. Матч закінчився мінімальною перемогою ФК «Любарт» (1:0) над титулованою «Надією», яка отримала шанс в очній зустрічі реваншуватися за прикру поразку в «регулярці». Проте в дебюті гри за рахунок темпу та швидких переміщень невелику перевагу мали лучани, часто погрожуючи воротам Ігоря Пунди. Тому дивом гол на 6-й хвилині явно не став. Комбінацію партнерів завершив прудкий Владислав Козачок.

Пропущений м’яч активізував наступальні дії хорівців, котрі стали частіше підключати до атак досвідченого Ігоря Пунду, а згодом і Андрія Паршикова з манішкою поверх форми. Саме 14-му номеру на 14 хвилині (такий собі символізм) вдалося відновити рівновагу. Перший удар Андрія голкіпер відбив, але повторний постріл під поперечину був невідпорним. Нічийний рахунок 1:1 став підсумком першої половини.

Початок другого тайму команди розпочали в класичному розташуванні гравців, але вже за дві хвилини «Надія» знову повернулася до гри з пятим польовим, адже на табло горіли цифри 1:2. Комбінацію лучан вдало вдало завершив Артем Назарчук.

Затяжний штурм дав дивіденди на 20-й хвилині, коли Юліан Горбатий проштовхнув «селект» у сітку воріт суперника – 2:2. Опоненти на епвний час повернулися до класики, але згодом у хорівчан в манішці на майданчику СК «Арена Спорт» почав з’являтися Сергій Шафранський. Цей хід тренерського штабу «Надії» виправдав себе на 25-й хвилині, коли Сергій з лівого флангу пробив у «дев’ятку» та вивів номінальних господарів вперед – 3:2.

За 1 хвилину 30 секунд до закінчення ФК «Любарт» взяв тайм-аут, передихнув, порадився і продовжив штурм без 5-го польового. Рятівником лучан на останній хвилині міг стати Сергій Вишневський, котрий бив практично впритул, але влучив у стійку. Свисток арбітра сповістив про те, що «Надія» не тільки реваншувалася за поразку в чемпіонаті, але й вийшла до фіналу «Lutsk Cristmas Cup».