Гра


3 тур

Lutsk Christmas CUP, Майданчик ПАРКЕТ
61: 15

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 На свій заключний відбірний поєдинок із командою «Форца» місцевий ФК «Любарт» вийшов у ролі гостей, але доволі по господарськи розпочав гру, організувавши кілька затяжних міні-штурмів. Житомирський колектив у відповідь кілька разів перевірив фах голкіпера лучан.

За 5 хвилин до перерви тренерський штаб «князівської» команди взяв тайм-аут, аби внести корективи в ігрову модель. Результат відбився на табло вже перед самою перервою, коли комбінаційні дії ФК «Любарт» завершив Владислав Козачок.

Після відпочинку лише кілька хвилин знадобилося атлетичному Олександру Дорошу з «Форци» аби відновити рівновагу. За рахунку 1:1 опоненти остаточно підняли забрала та пішли в атаку, адже поразка автоматично залишала програвших за бортом плей-офф. До середини тайму команди обмінялися гострими випадами, а забивний Сергій Вишневський перевірив міць каркасу воріт.

Ближче до фінального свистка напруження почало зростати. Збільшилася рухова активність та кількість фолів. Проте залишок ігрового часу голами так і не був відзначений. На футзалістів чекало нервове випробування у вигляді серії післяматчевих пенальті. Спроби тривали до 6-ти ударів, аж доки фатальної помилки не припустився ФК «Любарт», якому лишалося лише вболівати за МФК «Хорів» у поєдинку з житомирянами.