Гра


3 тур

Lutsk Christmas CUP, Майданчик ПАРКЕТ
5: 4

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Долею жереба ця гра стала третьою для Тернопільської команди та першою для бронзового призера Аматорської футзальної ліги України сезону 2018/2019. На диво активніше матч розпочали гравці «Вікторії» та змусили добряче попрацювати з перших хвилин у рамці Ігоря Пунду.

Підопічні Віктора Ревка, з’явилися на гру у дуже скороченому кадровому складі, зо що і поплатилися на початку матчу – Слотюк Арсен виявився найкмітливішим у карному хорівчан – 1:0. Незважаючи на третій матч за ігровий день, у тернопільських футзалістів знаходилися сили грати першим номером, що призвело до гри із п’ятим польовим хорівчан уже на третій хвилині гри. Дещо здивував своїми діями суперника голкіпер «Вікторії» Рогаль Іван – взявши ініціативу на себе пройшом пів поля та невідпорно пробив у нижній кут воріт – 2:0. Зелені не знітилися і у наступній же атаці Віталій Потуляк рахунок на табло змінив 2:1. У середині тайму гра дещо вирівнялася, хоча чудові моменти для взяття воріт згаяли Шафранський та Потуляк. Проте під завершення тайму Віталій таки зумів зрівняти цифр на табло - 2:2.

Після перерви «Надія» продовжила тактику економного режиму та і надалі підключала до атак Ігоря Пунду. На 17 хвилині представник Вікторії Петро Загурський таки «дорозмовлявся» і арбітри відправили його додивлюватися матч із трибун. Можливо це і додало гравця з Тернополя якогось заряду і Андрій Кухарук вдало скористався перехватом та поцілив у пусті ворота хоівчан – 3:2. ОДонак Ярослав Писько буквально у наступній атаці знову вирівняв цифри - 3:3. Вчергове порадував свого дискваліфікованого тренера Вікторії Андрій Скакун – відібрав м’яч, сольно пройшов усією бровкою та точним ударом у дальній кут вчергове вивів свою команду вперед 4:3.

Непросто довелося у цьому матчі Регулярному чемпіону Волині у Суперлізі 2018/2019, тому «Надія» змінила так би мовити ліберо – тепер у ролі пятого уже був Петро Шелест. Ці маневри призвели до разючої двохвилинки і Сергій Шафранський та Ярослав Писько зуміли таки вперше у матчі вивсти в лідери Надію – 5:4.

Непроста Вікторія «Надії» над «Вікторією» з Тернополя: матч видався надемоційним та захоплюючим, де перемогу таки святкували підопічні Віктора Ревка. Дебютантів волинських турнірів відверто шкода – команда добротна, бойова, але трішки не вистачило на фінішній дистанції.

Кращі гравці:

Надія – Писько Ярослав

Вікторія – Скакун Андрій