Гра


2 Тур

Lutsk Christmas CUP, Майданчик ПАРКЕТ
3: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 Третій матч «Lutsk Cristmas Cup» з огляду на афішу «Львів – Тернопіль» відразу став «родзинкою» першого ігрового дня. Господарі майданчика в СК «Арена Спорт» звітним матчем розпочинали турнірну ходу, а «Вікторія» після стартової перемоги над «Rainbow» (7:2) мріяла закріпити успіх. Найбільше бажання забити випромінював автор 5-ти забитих м’ячів Андрій Скакун, якому на п’ятій хвилині вдалося замкнути дальню стійку – 0:1.

«Галицька здоба» після пропущеного голу додала у руховій активності та традиційно взяла на озброєння стандарти, якими особисто опікувався легендарний Сергій Тригубець. Після одного з розіграшів в атаці другим темпом Руслан-Роман Майовецький дальнім пострілом низом відповів рівновагу – 1:1.

Далі став даватися в знаки друголіговий всеукраїнський досвід львів’ян, котрі на 11-й хвилині розіграли академічну комбінацію, яку завершив Олег Лашин. Всі подальші старання опонентів змінити рахунок на табло СК «Арена Спорт» виявилися марними і команди пішли на відпочинок.

Перерва більше пішла на користь «Вікторії», адже гравцю тернопільчан Арсену Слотюку знадобилося лише пів хвилини у другому таймі аби відновити паритет.

«Пекарі» відразу організували кілька небезпечних атак і на 18-й хвилині знову були попереду після дублю Олега Лашина – 3:2. Швидкості зросли так само, як і напруження. Тернопільчани великими силами пішли вперед, а футзалісти з міста Лева шукали щасті у контратаках.

За три хвилини до закінчення гри «Вікторія» випустила на майданчик п’ятого польового гравця і організувала затяжний штурм, що голом так і не закінчився. Мінімальна перемога «Галицької здоби» дозволила львів’янам на певний час очолити турнірну таблицю в групі «А».