Гра


1 Тур

Lutsk Christmas CUP, Майданчик ПАРКЕТ
0: 6

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 В третьому турі чемпіонату Волині у Суперлізі команди видали видовищну гру, в якій більш поталанило лучанам, котрі перемогли з рахунком 5:3. Зустріч в стартовому турі «Lutsk Cristmas Cup» стала продовженням цікавого протистояння гідних суперників, які в кожному матчі грають виключно на перемогу. Хоча, як показали подальші події, бажання виграти виявилося більше у ФК «Любарт».

Гра розпочалася без розвідки на контркурсах і голкіперам роботи не бракувало. До 5-ї хвилини тримався «сухий»рахунок, що змінився після удару головою у виконанні Сергія Вишневського – 0:1.

Номінальні господарі організували низку моментів номінальні господарі організували низку моментів, підключаючи до атакувальних дій досвідченого ковельського стража воріт Дмитра Дувакіна, але в підсумку знову пропустили. Контр-випад лучан влучним пострілом у дальній кут завершив Сергій Вишневський, який через хвилину-другу встиг влучити у поперечину.

За 3 хвилини до перерви швидкий випад «князівської» команди завершив голом Олег Нечипоренко, котрий ефектно обіграв кіпера «хорівчан» та відправив «селект» у сітку. А ще за мить Олександр Лисенко вразив порожні ворота суперника, котрий помилився у позиційному наступі.

В другій половині гри на 17-й хвилині Роман Кузьмич з ФК «Любарт» практично вбив інтригу, коли забив пятий гол своєї команди. Суперники не покинули грати – МФК «Хорів» штурмував, а лучани ловили опонентів на помлках, що дозволило Сергію Вишневьскому оформити хет-трик. Голів у зустрічі більше не було, але перевага ФК «Любарт» була відчутною.