Гра


1 Тур

Lutsk Christmas CUP, Майданчик ПАРКЕТ
7: 2

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

 В стартовому поєдинку новонародженого турніру «Lutsk Cristmas Cup» на майданчик вийшли команди, про які вболівальникам мало шо було відомо. Хіба що прізвища володимир-волинських виконавців «Rainbow» Максима Омеляна та Максима Обертаса виявилися достатньо знайомими місцевим любителям футзалу, як і вся стартова четвірка «ТТІ».

Почали суперники без «розкачки» і вже у першій ретині 15-ти хвилинного тайму встигли обмінятися голами. За номінальних господарів забив Андрій Скакун, а паритет влучним ударом відновив «веселковий» Михайло Соколян. Рівновага протрималася до середи першої половини гри, а далі дубль Андрія Скакуна дозволив «вікторії» вийти вперед 2:1.

Залишок ігрового часу до відпочинкової паузи відбувався за ігрової та територіальної переваги тернопільчан, котрі наприкінці тайму вивели на ударну позицію забивного Андрія Скакуна, який ефектно оформив хет-трик пострілом у верхній кут.

По перерві сюжетна лінія поєдинку практично не змінилася. «Віктрія» вирішила зробити заявку на загальну вікторію і протягом  трьох хвилини відзначилася ще двічі. Спочатку Андрій Кухарук відправив «селект» у сітку, а за хвилину Андрій Скакун завершив комбінацію партнерів. Гравці тернопільської команди домінували на паркеті СК «Арена Спорт», виграючи в першу чергу у командній швидкості. Хоча Максиму Обертасу вдалося скоротити відставання у рахунку – 5:2.

Після цієї події «бордові» вирішили грати із пятим польовим, а Андрій Скакун встиг відзначитися пятим забитим мячем. Питання щодо переможця стартової зустрічі стало не актуальним, а ось автор пента-трику Андрій Скакун зробив заявку на звання кращого бомбардира турніру.

«Rainbow» останні хвилини гри провів впятьох у затяжному штурмі, але дивідендів з цього не отримав. Більше того, на останній хвилині Немо Шелія підбив остаточний підсумок – 7:2.