Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Голоскоков С.




Про гру:

Поєдинок команд з двох полюсів турнірної таблиці Четвертої ліги  «BusMarket Group» (2 місце – 12 очок) та «Луцьк-центр» (12 позиція – 1 очко) розпочався із затяжного штурму «червоно-чорних», котрі поспішали відкрити рахунок у зустрічі. Проте голу довелося очікувати аж до 7-ї хвилини, коли Іван Корчук таки зумів переправити «круглястого» у  сітку воріт Віктора Гаврилюка, котрий неодноразово рятував від голу «центровиків» у попередніх епізодах. Віктор і надалі продовжував виручати команду, адже залишок ігрового часу відбувався за суттєвої територіальної та ігрової переваги господарів., котрі ніяк не могли пробити першого номера суперників. Підсумком 1-го тайму став поточний рахунок 1:0.

Після відпочинку характер гри суттєво не змінився. Учасники луцького дербі остаточно затвердили ролі – атакує «BusMarket Group», а «Луцьк-центр» шукає шанси в рідких контратаках. І вже на 2-й хвилині другого тайму дивіденди від гри другим номером отримали гості.  Швидкий випад закінчився влучним ударом Олександра Піддубного в дальній кут воріт одного з лідерів  Четвертої ліги.

Такий перебіг подій явно не влаштовував гравців у червоно-чорній формі, котрі продовжили обстріл рамки воріт опонентів. І за дві хвилини «бусовики» знову були попереду. В допомогу забивному Володимиру Крупніку став рикошет, котрий підкорегував траєкторію польоту м’яча та дезорієнтував голкіпера – 2:1.

Розв’язка наступила за дві с половиною хвилини до фінальної сирени. Спочатку першим на добиванні у карному майданчику був автор дубля Іван Корчук, а далі Сергій Богданенко остаточно зняв питання щодо переможця зустрічі – 4:1. Автогол у ворота «центровиків» став логічним підтвердженням переваги господарів, котрі після планової перемоги опанували другу  сходинку в турнірній таблиці Четвертої ліги.