Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Ще однією цікавою грою у Четвертій лізі була зустріч між «Хавестом» та ФК «Кадар». Будь-який з колективів у разі перемоги дуже зміцнював свої шанси на боротьбу за один з комплектів нагород Регулярного Чемпіонату. До цього туру «взуттєвики» вже знаходились на «бронзовому місці», та були настроєні як мінімум його не втратити, та постаратись піднятись ще на вищу позицію. «Аграрії» у разі перемоги обійшли б чорно-білих у «турнірці», так що вони вийшли на поєдинок дуже вмотивованими.

Початок був за «аграріями». Вже на другій хвилині гри Андрій Юхимюк класним ударом зумів «прошити» воротаря суперника. Та «взуттєвики» не знітились після такої неприємності, і Богдан Чекус зумів «футзальним пиром» зрівняти рахунок у зустрічі. В подальшому продовжувалась цікава та безкомпромісна боротьба. В кінці тайму суперактивний Андрій Юхимюк забиває свій другий м’яч та виводить свою команду вперед.

Змушений відігруватись «Кадар» другу половину розпочав дуже активно. Команда великими силами кинулась вперед, намагаючись будь-що відігратись. Та дуже вдало діяв захист та воротар зелено-білих, натомість команда ще й дуже гостро  «огризалась». Час невблаганно летів, залишаючи все менше та менше шансів на позитивний для чорно-білих рахунок. На останніх хвилинах «кадарівці» кинулись відігруватись з п’ятим, мали небезпечні моменти, та поміняти рахунок на табло команда так і не змогла. Дуже важка та необхідна перемога для «Хавеста», яка дозволила команді суттєво піднятись у турнірній таблиці.