Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

У цій грі зустрічались один з аутсайдерів Четвертої ліги - «Клевер Сторс», та середняк – «Стир» з Демидівки.

Турнірна ситуація складається так, що не зважаючи на своє десяте місце «торгівельники» у разі перемоги одразу попадали б у середину «турнірки», і ще мали б деякі шанси поборотись за «медальний п’єдестал», тому перемога у цій грі для них була потрібна як «ковток повітря» у безнадійно потопаючого, і команда настроювалась дуже рішуче.

Демидівчани також у разі перемоги одразу попадали б у «призовий розклад», так що втрата залікових балів не входила у плани ні однієї з команд.

Гра розпочалась обережно. Команди не спішили «форсувати події», концентруючи увагу в основному на свої захисні ланки. Все ж в одній із атак демидівець Василь Пастух зумів влучним ударом відкрити рахунок у грі. Продовжив його «переможну ходу» лідер «Стира» Сергій Цимбалюк і вже «Клевер Сторс» стало геть потужно. Та команда змогла проявити характер, кинулась вперед і зуміла м’ячем Юрія Ігнатюка скоротити рахунок.

Друга половина пройшла «під диктовку» «Стира», який зумів дублем Василя Сімухова та м’ячем Назара Бондарука забезпечити дуже комфортний гольовий рахунок для своєї команди.

В подальшому команди просто догравали гру, результат якої цілком задовільнив синьо-чорних та дозволив команді включитись у перегони за «призи» регулярного чемпіонату.