Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Відкривався шостий тур у Четвертій лізі грою між «Теремно Хліб» та «Фенікс ДПЗ».

До звітного туру команди знаходились в середині турнірки, і на відстані одного залікового балу один від одного, тому ця гра була вкрай важливою для підняття у турнірній таблиці. Переможець гри міг впритул піднятись до заповітної призової трійки, тому колективи дуже серйозно готувались до цього поєдинку.

Початок зустрічі був за «ДПЗівцями». Не встигла годинникова стрілка зробити хвилинний оберт, а на табло вже висвічувалась одиничка. Це Андрій Янко зумів відкрити рахунок у грі. Швидкий м’яч дещо знітив «пекарів», і вони деякий час приходили «до тями». Та з плином ігрового часу червоні не тільки відійшли від такого неприємного шоку, але і почали гостро атакувати. «Холодним душем» для них став м’яч Дениса Крячка, який зумів в контратаці подвоїти рахунок.

Все ж під кінець тайму «теремнівці» зуміли м’ячем Олександра Остапова скоротити рахунок, так що на перерву суперник пішли при мінімальній перевазі «Фенікса».

Друга половина гри розпочалась дуже обережно. Команди довго контролювали м’яч, намагаючись звести до мінімуму перш за все помилки при захисті власних воріт, та надіючись на швидкі контратаки. В одній із таких атак «пекарю» Олександру Остапову вдався блискучий удар у «дев’ятку» і колективам прийшлось «починати з нуля».

Все ж під кінець зустрічі «Фенікс» зумів вирвати перемогу. Це вдалось зробити за допомогою Дмитра Пітальова та Дениса Крячка, які звершили атакувальні над зусилля своєї команди.