Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Оніщук Ю.




Про гру:

Вболівальники котрі завітали на матч Другої Ліги між командами «Joma-Луцьк» та «Волинь-АТО» анітрішки не пошкодували. Гра була на високих швидкостях, а боротьба відбувалась на кожному квадратному метрі паркету протягом усіх 26 хвилин. А тепер детальніше про сам поєдинок.

Вже на другій хвилині першого тайму Владислав Купріянчик ефектним фінтом розібрався із захистом і пробив у кут воріт, але впевнено зіграв голкіпер та відвів небезпеку від власних володінь. Хоч атовці старались контролювати хід поєдинку та більше володіли м’ячем, але чергова «контра» стала результативною і «джомівці» повели у рахунку після прикрого автоголу. За кілька миттєвостей Віталій Тележинський подвоює рахунок у матчі – бездоганно скориставшись своїми габаритами. Настирність волинських «воїнів» все ж дала свої плоди і Валерій Бабула скоротчує відставання у рахунку, результативно завершуючи чудову комбінацію своїх партнерів 2:1. З таким рахунком команди пішли на відпочинок.

Другу половину зустрічі обидва колектива розпочали більш жваво. І глядачі протягом першої хвилини побачили голи у обидвоє воріт. Першим розписався у воротах Віталія Євпака(голкіпер «Joma») – Володимир Горохоль влучно пробивши низом у кут воріт. Але представники відомого іспанського бренда футбольного екіперування швиденького оговтались та зусиллями Володимира Криська знову повели у рахунку 3:2.

Одним із героїв матчу міг стати Валерій Бабула (гравець команди «Волинь-АТО), але недоречне друге попередження, яке автоматично перетворилось у червону картку і по іронії долі автоматично зробило з нього антигероя у сьогоднішньому поєдинку.

А гравці «Joma» бездоганно розіграли більшість і завдяки голу досвідченого Вагтанга Машави збільшили рахунок 4:2. Волинські «воїни» у ролі наздоганяючих проводили стрімкі атаки, але у воротах впевнено грав Віталій Євпак. Успіхом увінчався лише «дабл-пенальті» у виконанні Ігоря Кедика 4:3.

Підопічні Віталія Манченка пішли у фінальний штурм і вдались до авантюри із п’ятим польовим, але це їм не допомогло. Голкіпер «джомівців» поставив крапку у матчі – поціливши « селектом» у ворота суперників з власного штрафного майданчику.

Фінальний свисток зафіксував перемогу луцьких «іспанців» з рахунком 5:3. Командам буде над чим попрацювати під час зимової перерви.