Гра


7: 4

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Без прив’язки до географії афіша матчу «Арсенал» - «Атлетік» виглядала більш ніж привабливо та й на інформаційному табло назви команд привертали увагу глядачів. До початку поєдинку «каноніри» лише на один пункт випереджали суперника в «турнірці», а відставання від лідера – луцького «Привата» складало 3 очки. Так що про важливість перемоги годі й було казати.

Також перед звітним туром «Арсенал» виступав у ролі лідера за кількістю забитих голів – 27! І тому вболівальники волинських  «канонірів» не безпідставно очікували гольової феєрії в матчі з «матрацниками» із Млинівського району. Проте на табло до 6-ї хвилини горіли нулі. Перший же успіх забивного Олександра Скопика підтримав його партнер по команді Валентин Обозовський. А за дві з половиною хвилини до сигналу на відпочинок вболівальники оплесками підтримали гол у підкаті, що забив ветеран колективу Петро Данилюк. Результативні дії на цьому не припинилися, адже потужний та влучний удар вдався автору дубля Олександру Скопику. За рахунку 4:0 суперники пішли перепочити.

В другому таймі через 40 секунд рахунок знову змінився – 32-й гол «канонірів» у Регулярному чемпіонаті організував Роман Ващук. На досягнутому господарі майданчика зупинятися не стали і за пів хвилини рахунок вже був 6:0 завдяки голу Дмитра Зінкевича.

А що ж «Атлетік»? Хлопці у червоній формі з усіх сил намагалися перевернути хід поєдинку, але «селект» недільного вечора не бажав шукати шляхів до сітки воріт опонентів. На 21-й хвилині зустрічі штрафний удар дозволив як слід підготуватися гравцю гостей Павлу Старушкевичу, який транзитом від стійки відправив спортивний снаряд у рамку. Локальний успіх дозволив за мить Андрію Місюкевичу  зменшити відставання у рахунку – 2:6.

Після подвійного успіху гравцям «Атлетіка» вдалося на певний час перевести гру на половину господарів та провести низку небезпечних атак, котрі особливих дивідендів гостям не принесли. Лише на 22-й хвилині затяжний штурм воріт «канонірів» дозволив Володимиру Ремчуку вписати своє ім’я в ігровий протокол,як автору гола. Трьох голів для камбеку точно не вистачало. А тут ще й Олександр Скопик забив у швидкій контр-атаці та оформив хет-трик, остаточно вбивши інтригу щодо переможця дуелі. Гол Олега Фенюка за секунди до фінальної сирени вже нічого змінити не міг.