Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Третя команда Третьої ліги попри тавтологію в поєдинку з «Вартою переможців» не мала права на помилку з огляду на щільність в турнірній таблиці та амбіції щодо чемпіонства у «регулярці». А невдало стартувавші «муніципали» мріяли про зупинення чорної серії з чотирьох поразок поспіль.

Цілих 7 хвилин знадобилося одному з лідерів Третьої ліги ФК «Дежа» аби знайти шпарину в захисних побудовах команди «Варта переможців», яка з огляду на турнірне становище вийшла налаштованою на справжній бій. Проте Володимир Нечай відкрив рахунок і вимусив «муніципалів» перейти до більш активних дій у наступі. За 3 хвилини до сирени на перерву «червоним» вдалося доставити «селект» до карного майданчика номінальних господарів і капітан «переможців» Сергій Секунда рахунок зрівняв. Закінчення тайму суперники віншували цілою низкою гострих моментів, але «селект» більше у ворота не залітав. За рахунку 1:1 команди пішли на відпочинок.

По перерві «вартовикам» знадобилося лише 19 секунд аби вийти вперед. Цілі досяг дальній удар Владислава Марценюка. Ще за хвилину швидка атака лучан мала закінчуватися голом, але м’яч потрапив у стійку. Локальна невдача номінальних гостей за кілька хвилин перетворилася в негативний підсумок – 3:2, адже дві  комбінації ФК «Дежа» завершилися голами Богдана Венського та Назара Стасюка. Далі гра вирівнялася, але на 21-й хвилині дубль Володимира Нечая практично зняв питання щодо переможців у протистоянні з  «Вартою переможців» - така собі тавтологія.

Останні хвилини поєдинку відбувалися у грі на контр курсах і «чорно-зеленим» вдалося ще два рази влучити у сітку воріт лучан, підсумувавши протокольний рахунок – 6:2. А забивний Богдан Венський записав до свого облікового про файлу хет-трик. З 11-ма очками ФК «Дежа» лідирує в Третій лізі, але конкуренти до 6-го місця включно знаходяться на відстані однієї перемоги.