Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Голоскоков С.




Про гру:

Луцьк проти Любешова, досвідчений Андрій Главацький проти легендарного Тараса Михалика, «Скуадра адзурра» проти «Локомотиву» (з огляду на форму). Саме такими родзинками було приправлене стартове протистояння 5-го туру в Третій лізі «Волиньобленерго» – «Прип’ять», команд які звикли боротися за самі високі місця в усіх турнірах, де беруть участь. Не став виключенням і звітний поєдинок, в якому з перших хвилин на центральному майданчику СК «Арена Спорт» розпочалася справжня чоловіча боротьба.

Майже 12 хвилин важко було надати перевагу комусь із суперників,адже моменти виникали почергово біля обох  воріт. Проте комбінаційні дії особливих дивідендів не приносили і на перший план вийшли індивідуальні дії. Соло у виконанні Тараса Михалика завершилося голом у дальній кут, а ще за хвилину Олександр Цяк зумів переграти кіпера «енергетиків» вдруге. За останок ігрового часу лучанам вдалося один м’яч «відквитати» і команди пішли на відпочинок.

В дебюті другої половини інтрига відновилася. У складі господарів влучним пострілом відзначився автор дублю Федір Маринчук і рахунок став нічийним – 2:2. Напруження зростало прямо пропорційно залишку ігрового часу і в середині тайму розрядилося шикарним голом Андрія Главацького після розіграшу кутового.

Перевага «біло-блакитних» трималася недовго. Розсудливий Тарас Михалик на паузі відіграв опонента та видав філігранний пас на Олександра Цяка, якому лишалося лише підставити ногу, аби «селект» потрапив у сітку. Останні хвилини матчу традиційно включили в себе купу подій. Удари, сейви, фоли, помилки та шквал емоцій. Футзальні пристрасті вирували до останніх секунд, але більше голів вболівальники не побачили. Справжня бойова нічия, що стала прикрасою звітного туру.