Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Голи: Завірюха, 6 – Бугайчук, 21.

Попередження: Герасимчук, 17 (Атлетик)


 

Вже у дебюті чергового луцького дербі «Атлетик» двічі поспіль міг відкрити рахунок, але м’яч в обох випадках став здобиччю Дмитра Притулюка. «Брендівці» не стали миритися із домінуванням суперника і відповіли пострілом впритул у виконанні Віктора Вороб’я.

В момент коли здавалося «блакитно-білі» відкриють рахунок, забив «Атлетик». Серія верхових рикошетів і «матрацник» Віталій Завірюха проштовхнув Select у сітку – 1:0.

За звичним сценарієм більшості матчів 1-го туру гра помітно оживилася. Гострі моменти виникали почергово біля обох воріт. Високий темп зберігався до сигналу на перерву і не в останню чергу завдяки довгій лаві запасних «брендівців». Цей фактор дозволив номінальним господарям майданчика притиснути «Атлетик» до воріт, але без особливого успіху.

Коли команди віддихалися, то малюнок гри дещо змінився. «Смугасті» більше розраховували на швидкі контратаки , а гості проводили ігровий час у позиційному наступі., використовуючи підключення свого голкіпера Дмитра Притулюка. В одній з таких атак потужний удар Назара Бугайчука не зміг зафіксувати воротар «атлетиків» Володимир Вакульчук і м’яч таки перетнув (на думку господарів, звичайно не повністю) смугу воріт. Арбітри синхронно вказали на центр майданчика.

Відразу стало цікавіше. Темп знову виріс. Стало більше ударів. Нервове напруження зросло. Гравці стали більше метушитися. «Атлетик» пішов у вирішальний штурм. Але у підсумку справжня бойова нічия – 1:1.