Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Майже цілий тайм один із лідерів Четвертої ліги шукав підходи до воріт луцької команди, де досвідчений Олександр Антипенков випромінював впевненість та хист. Бажання забити швидкий м’яч заважало гравцям ФК «Пірванче» діяти розкуто,що призвело до критичної суми фолів. Шосте порушення було покаране дабл-пенальті, котрим «ДПЗшники» скористатися не зуміли, але за мить забили з гри стараннями Олега Романюка. А за миттєвості до закінчення першого тайму швидку контратаку після виходу двох «феніксівців» на голкіпера господарів завершив Богдан Веремко. Рахунок 0:2 став підсумком першої половини гри.

Після відпочинку характер подій на терафлексі СК «Арена Спорт» суттєво не змінився. Номінальні господарі майданчика продовжували атакувати, але в середині тайму пропустили втретє після сольного проходу Владислава Панькевича. Лише за 5 хвилин до фінальної сирени непорозумінням на «п’ятачку» лучан зумів скористатися активний Роман Савчук. До того ж критичної маси фолів вистачило «ДПЗшникам», аби дати супернику можливість пробити дабл-пенальті. «Червоно-чорні» вибачили лучан, котрі після травми Олександра Антипенкова вимушені були поставити у рамку польового гравця.

Останній штурм ФК «Пірванче» став прикрасою футзального видовища. Глядачі побачили гру з  п’ятим польовим, попадання м’яча у каркас воріт, вилучення за спробу бійки та ще один невдалий десятиметровий. Проте рахунок залишився незмінним та переможним для лучан, котрі якісно покращали своє турнірне становище.