Гра


5: 6

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./ Голоскоков С.




Про гру:

Трохи більше хвилини пройшло від початку другої гри 5-го туру, а вболівальники оплесками привітали першу гольову подію у матчі. Після довгої вертикальної передачі від воріт «центровиків» гравець «Теремно Хліб-2» Сергій Ліщук фатально для гостей та на радість супернику філігранно переправив м’яч за комірець свому голкіперу.

Невдалий початок «теремнівці» спробували компенсувати низкою атак, але «чорні» до 7-ї хвилини захищалися доволі впевнено, дозволивши лише раз небезпечно пробити в рамку, але відразу ефективно. Автором голу став Ігор Слепчук. Забитий м’яч надихнув «червоних» до більш активних дій, що в свою чергу оживило гру. Команди обмінялися небезпечними моментами, в яких свої найкращі здібності продемонстрували голкіпери обох команд.

Аби змінити хід поєдинку на 11-й хвилині тренерський штаб «центровиків» взяв тайм-аут і після короткої наради організував атаку правим флангом, що завершилася потужним пострілом Віталія Мартинюка в «дев’ятку». За рахунку 2:1 команди пішли на відпочинок.

По перерві друга команда «хлібопіків» спробувала швидко відігратися і…пропустила. Своїм шансом на 100% скористався Павло Щербатюк. Але майже відразу гості стараннями Романа Драницького скоротили відставання до мінімуму. За інерцією «червоним» вдалося на певний час притиснути господарів на їх половині, але після тайм-ауту «теремнівців» гравець «Луцьк-Центр» Олексій Колінюшко зумів завершити контр-атаку «чорних» ударом впритул -  4:2. А за 4 хвилини до закінчення поєдинку височенний бородань Роман Юсюк здавалося практично зняв питання щодо переможця у луцькому дербі.

Але це ж Четверта ліга і звичайно «хлібопіки» здаватися не бажали. Протягом хвилини Руслан Вишневський двічі поспіль пробиває кіпера «центровиків», а далі Роман Драницький на радість вболівальників рахунок зрівняв, оформивши другий дубль у матчі. А на закінчення стався справжній камбек. За пів хвилини до фінальної сирени гравці «Теремно Хліб-2» отримали право на виконанання стандарту. До м’яча підійшов кращий гравець матчі Руслан Вишневський і потужним пострілом пробив і «стінку», і голкіпера, оформивши хет-трик. Драматична розв’язка для одних та вольова перемога для інших. Такий підсумок епічного протистояння, де мінімальна перемога 6:5 виводить «теремнівців» на 9 сходинку в турнірній таблиці в одному балі від зони плей-офф, а «Луцьк-Центр» залишається на останній сходинці «турнірки», втративши нагоду наблизитися до «вісімки» претендетів на титул Абсолютного чемпіона Волині у Четвертій лізі.