Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Щербяк К./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Фіналісти минулорічного плей-офф Суперліги зійшлися між собою у схожій ситуації – і ковельчани, і лучани встигли втратити чимало очок на старті сезону, тож в очному протистоянні воліли покращити турнірну ситуацію.

Як зазвичай буває у вже класичному для волинського футзалу протистоянні, на майданчику точилася рівна боротьба, а у таких випадках часто все вирішують дрібниці. Ось і «Вокар» повів у рахунку після звичайного розіграшу кутового та точного удару Олександра Портянка, який не залишив шансів голкіперу – 1:0. До слова, замість звичного Дмитра Дувакіна у рамці ковельчан грав молодий Назар Мигаль, і після того, як команда із залізничного міста повела у рахунку, йому довелося добряче попрацювати, виручаючи команду після ударів Олександра Гергелюка, Миколи Коляди та Віталія Богданова. Утім, втримати переможний результат до антракту «Вокару» так і не вдалося – точний удар здалеку від Олександра Ніколайчука голкіперу взяти не вдалося – 1:1.

«Вотрансівці», схоже, не змогли швидко включитися у другий тайм, і уже на 9-й секунді після відновлення гри пропустили знову після удару Віталія Кашуби – 2:1. Далі гра розвивалася за цікавим та драматичним сценарієм. Голкіпери – Назар Мигаль та Максим Франчук – крутилися, немов білки у колесах, зберігаючи рахунок на табло! Обидві команди назбирали чималу кількість фолів, тож перевага «Вокару» була досить хиткою. Кульмінацією поєдинку стала остання хвилина – «Вотранс» пішов грати п’ять польових, а голкіпер ковельчан Назар Мигаль точним ударом від власних воріт закріпив за собою звання героя поєдинку – 3:1! Лучани не змирилися й у такій ситуації та заробили дабл-пенальті – утім, Микола Коляда з десяти метрів схибив, тож чинні абсолютні чемпіони Суперліги святкували третю перемогу в сезоні та підтягнулися до лідерів першості на відстань двох залікових пунктів.