Гра


1: 3

Удари по воротах:

10
:
14

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

5
:
7

Фоли:

3
:
6

Мищук Анатолій, Мельник Олег, Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Катеринюк О./ Голоскоков С.




Про гру:

Поєдинок сусідів за турнірною таблицею та тезок за статусом «МФК» команди «Гранітбудексклюзив» – «РадиМо» відкривав програму футзального вік-енду стартовим поєдинком 5-го туру в Першій лізі. Горохівчани, які виступали у ролі господарів майданчика, підійшли до звітного матчу із 3-ма заліковими балами, здобувши лишень одну перемогу над «Луцьктепло» у позаминулому турі. А «молочники» накопичили 6 очок, двічі вигравши – в 1-му турі у ФК «Мар’янівка» (12:0) та у тих же «тепловиків» (8:3) у минулому турі.

Цілих 10 хвилин знадобилося командам аби відкрити рахунок у зустрічі. Капітан горохівчан Андрій Марценюк потужним пострілом у дальню «дев’ятку» підсумував невеличку ігрову перевагу «канонірів», котрі у ролі номінальних господарів виглядали доволі потужно.

Пропущений гол активізував дії лучан в атаці. Одни з лідерів «молочників» Ігор Кравчук взяв гру на себе та розкидав фінтами кількох суперників, виклавши «селект» під ногу автору гола – Івану Ярмолюку. За нічийного рахунку 1:1 команди пішли на відпочинок.

На перших хвилинах другого тайму горохівчани активно пішли у наступ і…пропустили. Неузгодженість дій в позиційній атаці дозволила «молочникам» вийти втрьох проти одного і Іван Бандура забивав вже у порожні ворота.

Через сім хвилин ретельних намагань «ексклюзивщиків» зрівняти рахунок ситуація на майданчику повторилася «один в один». Лише автором голу після трьохходівки став не Іван Бандура, а його товариш по команді Богдан Лопоха.

Таким чином прагматичний футзал МФК «РадиМо» виявився більш успішним, ніж романтичний міні-футбол горохівчан. 1:3 і лучани практично гарантовано у плей-офф. А ось команді МФК «Гранітбудексклюзив» терміново треба набирати залікові бали, аби на фініші «регулярки» потрапити до «вісімки» претендентів на звання Абсолютного чемпіона Волині у Першій лізі.