Гра


2: 0

Хронометрист / Делегат:

Коніщук Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Ще однією цікавою грою у Четвертій лізі була зустріч між «Бус Маркетом» та ФК «Кадар». Перед звітною зустріччю команди ділили третє та четверте місце у турнірній таблиці, так що перемога будь-якої команди дуже посилювала їхні позиції в боротьбі за медалі «регулярки».

Команди показали себе дуже «добротними» колективами, так що гра очікувалась надзвичайно цікавою та напруженою. Поєдинок розпочався дуже обережно. Команди довго контролювали м’яч, надіючись на помилку один одного. В першій половині гри було багато небезпечних моментів, та м’ячів глядачі так і не побачили.

Друга половина розпочалась з активних дій «Бус Маркета». Швидкий Іван Корчук на початку тайму своїм дублем виводить свій колектив вперед та ставить біло-чорних у дуже скрутне становище.

Всі намагання «кадаровців» хоч якось скоротити рахунок стримувались захисними редутами червоно-чорних та вдалою грою воротаря. Так і пролетів дорогоцінний час для ФК «Кадар», а м’ячів від них глядачі так і не побачили.

Важка перемога «Бус Маркету», яка дозволяє команді боротись за один з комплектів нагород у Регулярному Чемпіонаті Волині у Четвертій лізі.