Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Сусіди за турнірною таблицею підійшли до звітної зустрічі у гарному гуморі. «Кумовський» колектив повернув до складу брата головного диригента команди Ігоря Блажиєвського – Олександра, котрий був травмований і в жодному з матчів сезону не грав, а ще й батько з трибуни на лаву запасних завітав у формі «Кум і Ко». А «каменярі» в минулому турі здобули вольову перемогу над «тепловиками» та повернули впевненість у власних силах. Тому на глядачів на паркеті СК «Арена Спорт» в суботу 7 грудня чекало гарантоване видовище.

Наявність всієї чоловічої частини родини Блажиєвських-Кривих позитивно вплинула на «зелених» і на 3-й хвилині капітан команди Ігор Блажиєвський рахунок відкрив. Щоправда, цей факт вмотивував «ексклюзивщиків» до активних дій, що дозволило вивести на гольову позицію Михайла Кустяка – 1:1.

Далі на паркеті СК «Арена Спорт» панував бойовий футзал на зустрічних курсах. «Селект» влучав у каркас воріт та летів повз рамку, але не після удару Василя Власюка, який вивів лучан вперед 2:1. Мінімальна перевага господарів втрималася до перерви, хоча моментів вистачало.

На початку другої половини гри було зафіксовано історичний факт. На паркет «Арени» одночасно вийшли 58-ми річний Іван Кривий та його сини Ігор та Олександр Блажиєвські. І хоча ветеран спорту провів на майданчику небагато часу, його сину Олександру вистачило п’яти хвилини у другій половині гри, аби збільшити рахунок – 3:1.

«Каменяри» доклали багато зусиль задля зміни ходу поєдинку на свою користь і створювали момент за моментом, заставши опонентів набрати 5 фолів. Час спливав, напруження зростало і закінчилося голом досвідченого Юрія Логвінова. За мить 6-й фол і невдалий дабл-пенальті, за яким стався красень-гол у виконанні горохівчанина Вадима Куневича.

В турнірній таблиці обидва суперники знаходяться у зоні плей-офф. Але «куми» ще можуть потрапити до медального заліку, а «ексклюзивщикам» варто добрати ще залікових балів, аби пізніше зосередитися на боротьбі за звання Абсолютного чемпіона Волині у Першій лізі.