Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Млинівська команда тримається у призовій трійці та веде боротьбу за медалі найвищого ґатунку. А ФК «Мар’янівка» традиційно в кожному протистоянні намагається грати у видовищний та результативний футзал, не зважаючи на імена суперників та їх турнірні амбіції. Відомо всім, що для  Сергія Магери авторитетів не існує. Його клуб з повагою ставиться до суперників, але навіть у віртуальному матчі з футзальною «Барселоною» наші «волинські хорвати» все одно намагалися би забити один м’яч.

Підопічні Сергія Магери навіть на розминці перед грою попоросили виключити музичний супровід, аби максимально зосередитися на грі. З перших хвилин червоно-білі з радістю пішли у наступ і пару разів відверто пробачили суперника, який відповів потужним пострілом у поперечину. Далі битва представників Млинівського та Горохівського районів тривала в позиційних атаках. І на 5-й хвилині після розіграшу кутового в другій хвилі Юрій Бабеляс розкоркував ворота Сергія Гузоватого з «Ікви-2».

Темп гри збільшився і глядачі на трибунах не нудьгували, адже події змінювалися із калейдоскопічною швидкістю – безліч атак, купа фолів та нереалізованих моментів. За 20 секунд до свистка на перерву народився курйозний гол, коли гравці ФК «Мар’янівка» вивели на ударну позицію гравця опонентів Андрія Гузоватого, котрий не схибив. За рахунку 1:1 супротивники пішли на відпочинок.

Другий тайм за емоціями та наповненням продовжив тримати у напрузі глядачів. Тим більше, що за кілька хвилин після відновлення гри «Іква-2» вийшла вперед завдяки сольному голу Олександра Рудика.

За 8 хвилин до закінчення матчу «волинські хорвати» перейшли на гру з п’ятим польовим гравцем, намагаючись відновити рівновагу. Вийшло не дуже. У швидкому контрвипаді забив Олександр Касянчук, а ще за хвилину дубль Олександра Рудика фактично поховав сподівання гостей на позитивний підсумок. На останіх хвилинах команди встигли обмінятися голами, але в перемозі другої «Ікви» вже сумнівів не було. Колектив з Млиніва продовжив медальну гонку, а ФК «Мар’янівка» продовжує набирати кондиції для попадання у плей-офф.