Гра


8: 3

Удари по воротах:

16
:
14

Удари у рамку воріт:

11
:
8

Сейви:

7
:
6

Фоли:

9
:
4

Літвінчук Леонід, Хомич Анатолій, Герасимків Василь




Хронометрист / Делегат:

Джаварова О./Голоскоков С.




Про гру:

Обидва клуби в поточному Чемпіонаті за непоганої та видовищної гри стартували доволі невдало. «Молочники» лише у стартовому поєдинку зуміли завдати нищівної поразки ФК «Марянівка» з рахунком 12:0, а далі за рівної боротьби із суперниками отримали дві поразки. А «тепловики» взагалі не зуміли здобути жодного залікового балу, перегравши у сезоні 2019/2020 лише багатостраждальну «Мар’янівку» в 1/8-й Кубку АМФВ в серії післяматчевих пенальті. Звітний поєдинок мав дати відповідь керівництву обох команд щодо готовності їх підопічних до боротьби за титули.

Свою налаштованість на успіх МФК «РадиМо» продемонстрував вже у перші хвилини матчу, коли відразу двоє гравців у білій формі влетіли у сітку воріт гостей у намаганні замкнути діагональну передачу. Далі ж гра вирівнялася, хоча на 5-й хвилині Роман Онтщенко після падіння очікував свисток на користь «Луцьктепло», а «білі» провели швидку «контру», що закінчилася ударом Андрія Бартошука, який таки пробив Сергія Запорожця – 1:0.

У відповідь «тепловики» провели кілька цікавих позиційних атк, але дивідендів з цього не здобули. Навпаки, помилка у передачі дозволила моторному Івану Ярмолюку втекти на побачення з кіпером гостей та переграти його. Далі протягом кількох хвилин «молочники» суттєво наблизилися до жаданої перемоги – Богдан Лопоха влучно пробив у рамку та Андрій Бартошук оформив дубль. На останніх хвилинах тайму двічі мали забивати господарі та Василь Єфімчук за червоно-жовтих, але підсумком стали цифри – 4:0.

Відпочинок пішов на користь команді комунального підприємства, яка зуміла вивести на ударну позицію Едуарда Макогона – 4:1. Проте радість була недовгою – Іван Бандура швидко відновив гандикап у чотири голи. Хоча одного забитого м’яча 16-му номеру здалося замало і Іван протягом хвилини продемонстрував «фокус із шляпою».

Гру було зроблено і кількість голів вже на підсумок не впливала. «Молочник» Дмитро Бортнюк забив восьмий гол, а у відповідь Олександра Шавала с пенальті та Роман Онищенко з гри трішки відновили глядацький інтерес. Хоча часу на спортивні подвиги вже не лишалося. Таким чином ФК «Радимо» здобув свою другу перемогу у першості, а «Луцьктепло» спробує в наступних турах вирішити завдання щодо попадання до плей-офф.