Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Дмитрук Б./ Кузнєцов Д.




Про гру:

У перших двох турах «Мідас» програвав, як то кажуть, на зубах, тому дуже волів виправити неприємну тенденцію, а от «Рятівник» уже встиг відчути смак перемоги у гольовому протистоянні з «Модерн-Експо». Обидві команди завершили виступи в Кубку Волині, тож тепер усю енергію направили на чемпіонат області, де розраховують як мінімум на вихід до раунду плей-офф.

Відкривати рахунок у звітному матчі могли «рятівники», однак Дмитро Журавський поцілив у ближню стійку. А от підопічні Юрія Павельчука свій перший серйозний момент реалізували – точного удару в дальній кут воріт Станіслава Анісімова завдав Олексій Баранов – 1:0. Після цього добряче попрацювати довелося голкіперу «Мідаса» Василю Семенюку, який відбив кілька хороших ударів суперників. Утім, на 10-й хвилині матчу й він був безсилим, коли Журавський, здалося, з рикошетами від захисників, таки переправив «кулястого» у ворота – 1:1. До завершення тайму на майданчику зав’язалася цікава боротьба в режимі «атака на атаку». Однак Максим Мохнюк замість порожнього кута добив м’яч у бокову стійку, а Анісімов впорався з ударом Віталія Пшоніка. Семенюк, у свою чергу, рятував команду під час гольових моментів у Віталія Шинкарука та Петра Фандєєва.

«Мідас» здорово налаштувався на другу половину зустрічі й досить швидко знову вийшов уперед – Олексій Баранов оформив «дубль». При цьому підопічні Юрія Павельчука організовано оборонялися, не даючи суперникам фактично нічого, крім дальніх спроб знову вирівняти паритет в матчі. «Рятівники» уже на 20-й хвилині зустрічі «сіли» на п’ять командних фолів, що лише ускладнило їм завдання, а наприкінці зустрічі заробили у свої ворота пенальті та дабл-пенальті, після яких відзначалися Павло Ольшевський та Роман Фібіч – 4:1.

«Мідас» нарешті здобуває першу «вікторію» сезону, а от «Рятівнику» доведеться знову шукати рецепт повернення на переможний шлях.