Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

 Про те, що підопічним Сергія Магери у протистоянні з міцною «Надією-2» доведеться важко в умовах кадрового голоду ми згадували ще у анонсі 3-го туру. І події у звітному поєдинку цих переконань не похитнули. Хорівський колектив об’єктивно краще укомплектований і турнірні завдання перед ним стоять доволі амбітні.

Менше хвилини знадобилося «Надії-2» аби забити перший м’яч у звітному поєдинку стараннями бороданя Владлена Лужина. Гра відразу розкрилася і події та моменти завирували разом із емоціями легендарного Сергія Магери. Моторний Юрій Савчишин ще раз забив за гостей, а у відповідь Юрій Бабеляс відправив «селект» у сітку «синіх».

Пропущений м’яч лише вмотивував підопічних Віктора Ревка до активних дій. Спочатку Михайло Кисельов забив з правого флангу атаки, а далі кращий гравець матчу Владлен Лужин оформив дубль. Відповідь «волинських хорватів» не забарилася і Юрій Піддубний зумів забити за господарів – 2:4. На цих цифрах перший тайм і закінчили.

В другій половині гри забитого м’яча довелося чекати аж до 22-ї хвилини, коли Владлену Лужину вдався хет-трик. Далі Вадим Качко з Хоріва майстерно розібрався в епізоді – 2:6. Таким чином «Надія» завдяки цій перемозі впритул наблизилася до призової трійки, а ФК «Мар’янівка» поки що займає 8 сходинку, що дає право грати у плей-офф.