Гра


3: 1

Удари по воротах:

23
:
14

Удари у рамку воріт:

15
:
6

Сейви:

3
:
10

Фоли:

5
:
2

Дмитрук Богдан, Мищук Анатолій, Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

 

Як писалося у анонсі, в 3-му турі центральним поєдинком варто було вважати чергове луцьке дербі за участю FC «Respect» та «РадиМо», не зважаючи на поразку останніх. Обидва колективи мають достатню кількість майстерних виконавців та амбіції щодо титулів у Чемпіонаті.

Перша хвилина гри залишилася за ФК «РадиМо», гравці якого на певний час притисли «поважних» до воріт Андрія Ткачука. Проте господарі швидко розібралися у ситуації та кілька разів добряче перевірили майстерність Михайла Мадзюка.

На чотири стовідсоткові моменти «молочників» у середині тайму «блакитні» відповіли двома потужними пострілами. Події мінялися з калейдоскопічною швидкістю, а повні склади дозволяли суперникам тримати високий темп. Глядачі неодноразово оплесками реагували на вдалі дії учасників дербі. До останньої секунди тайму на паркеті СК «Арена Спорт» панував його величність футзал, хоча рахунок так і не було відкрито. Та й з фолами, незважаючи на принциповість протистояння було не густо – лише одне порушення.

Після короткого відпочинку команди продовжили цікавий футзальний бій, в якому кожна дрібниця могла стати запорукою як перемоги, так і поразки одного із суперників. 19 хвилина дербі стала гольовою. У дар з лівої у виконанні Ярослава Кухаренко розмочив рахунок.

Успіх окрилив господарів, які не збавили обертів і розвинули успіх, забивши ще один м’яч.  Комбінацію партнерів «Respect» завершив забивний Віктор Сущ. 2:0 і «молочники» точно жалітимуть за чисельні нереалізовані моменти у першій половині гри, коли «селект» лише дивом не залітав у сітку воріт суперника.

На останніх хвилинах «блакитні» набрали 5 фолів та почали та почали грати з п’ятим, попередньо забивши втретє стараннями Богдана Мізюка. Гру було зроблено і гол Івана Бандури в порожні ворота став слабкою втіхою для гостей. «Поважні» продовжили впевнено лідирувати у Чемпіонаті, поділяючи першу сходинку з ФК «Топільно».