Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Колективи успішно стартували у дебютних поєдинках, здобувши перемоги. Так що цього двобою як кажуть, за шість очок, всі очікували з нетерпінням. Ця гра закривала програму другого туру регулярного чемпіонату, так що після неї вже можна було говорити про невеличкі «перспективи» команд вже на всю «регулярку».

Поєдинок розпочався з швидкого м’яча пірванецького гравця Іллі Грушецького, вже на першій хвилині гри. Цю переможну ходу практично одразу підтримав Владислав Блащук. Такий прикрий початок не збентежив «аграріїв» і вони м’ячем Андрія Юхім’юка зуміли скоротити рахунок. В подальшому пішла рівна, цікава гра з безліччю гольових моментів.  До перерви команди змогли обмінятись м’ячами, так що на перерву суперники пішли при перевазі футзалістів з Горохівщини.

Друга половина гри розпочалась з атак «Хавеста», який змушений був відіграватись і великим силами пішов у атаку. Та надійно діяв захист та воротар червоно-чорних.

Час ішов, «шкіряний» пооббивав стійки воріт обох колективів, але вперто не хотів входити за лінію воріт.

Та рано чи пізно це мало скінчитись, і таки в кінці гри гравець ФК «Пірванче» Андрій Шаламай зумів забити переможний м’яч для своєї команди.