Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

Лідери четвертої ліги - ФК «Респект» у другій своїй грі «регулярки» зустрічались з «Клевер Сторс». «Синьо-білі хорвати» класно провели свою першу гру, яка безумовно була кращою грою першого туру у своєму дивізіоні, і планували нікому не віддавати першої сходинки у турнірній таблиці і в подальшому. Так що настрій команди відчувався на всьому футзальному майданчику ще до початку гри.

Початок зустрічі був за «Респектом». Команда довго контролювала м’яч, намагаючись знайти шпарини у захисті суперника. Та слід віддати належне «торговельникам» на всі намагання біло-синіх пробити по воротах, одразу появлялась стіна з гравців суперника. Та довго так тривати не могло, і таки в середині тайму Іван Сидорук та Павло Балас зуміли відкрити рахунок.

Друга половина зустрічі розпочалась з шквальних атак «поважних». Захист «Клевер Сторс» працював на повну силу, до останнього намагаючись втримати атакувальні потуги суперників. Та з часом «батарейки сіли» і під кінець гри невгамовний Павло Балас та Озер Біров змогли встановити кінцевий переможний рахунок для своєї команди.