Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Ховайло Т./ Герасимчук В.




Про гру:

На передсезонному Ярмарку футзалу Демидівський «Стир» показав себе з найкращої сторони. Тому дещо несподіваною була їх поразка у першому турі. Команда вийшла на цю гру щоб доказати усім, що це була просто випадковість, і вона заслуговує на високі місця у турнірній таблиці. Звичайно у «Луцьк Центра» на цей поєдинок були свої плани, в які зовсім не входило ділитись очками з суперником.

Гра розпочалась з неквапливих комбінаційних дій суперників. Опоненти в першу чергу думали про свої «захисні редути», намагаючись відіграти  на «0» у захисті і об’єктивно говорячи їм це досить непогано вдавалось.

І коли здавалось що на перерву команди так і підуть з сухими нулями на табло, «центровець» Віталій Мартинюк зумів за сім секунд до кінця тайму «забити в роздягальню».

Така неприємність не засмутила гравців «Стира», і вже на початку другого тайму синьо-чорні м’ячами Вадима Сімухова та Василя Пастуха не тільки зрівняли рахунок, але і вийшли вперед.

Після цього розпочалась справжня «рубка». Опоненти не жаліли а ні себе,  а ні суперника,  намагаючись вижати максимум в кожному епізоді. Це вдалось в кінці тайму демидівському футзалісту Сергію Цимбалюку, і гра вже була практично зроблена. Слабкою втіхою для гравців «Луцьк Центра» став автогол гравця «Стира».

Дуже важка важлива перемога демидівської команди.