Гра


1: 7

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Оніщук Ю.




Про гру:

 

Відкривати 2-й тур Вищої ліги судилось командам «Neris-Авангард» та «Теремно-Хліб». Явними фаворитами у зустрічі були саме «червоно-жовті» маючи у своєму складі добре відомих гравців вболівальнику волинського футзалу.

Матч розпочався енергійним та відкритим футзалом.  «Хлібороби» більше тримали м’яч та контролювали хід поєдинку, створюючи момент за моментом. Гол назрівав, здавалось вже ось-ось, але в рамці впевнено діяв досвідчений Олександр Кунаков, який відводив небезпеку. Але впертість та настирність «теремнівців» все-таки взяла верх. Михайло Байбула на 11хв  потужно пробив по воротах «запаливши» на табло одиничку навпроти своєї команди. Наприкінці першого тайму Юрій Шаула поцілив у стійку, але пильно зіграв на підборі та відпасував на вільного Дмитра Бурковського який переправив м’яч у порожні ворота подвоївши рахунок. За кілька секунд пролунав свисток та команди пішли на відпочинок.

Другий тайм йшов по тому ж сценарію Бурковського і Ко. На початку другого тайму відзначились Юрій Шаула замкнувши простріл у підкаті та Ростислав Гичук, який елегантно «черпачком» перекинув лежачого голкіпера зміцнивши перевагу «пекарів» у чотири м’ячі.

Гол престижу зумів забити Вадим Носалюк, але на жаль для вболівальників команди з «40-го» це був єдиний забитий м’яч у цьому поєдинку. Далі по дублю у матчі оформили Михайло Байбула, який випередив у забіганні голкіпера та проштовхнув «селект» у порожні ворота,  Юрій Шаула – знову ж замкнувши простріл на дальній стійці та Дмитро Бурковський по суміжності найкращий гравець матчу забив ефектний гол у дальню дев’ятку і  поставив крапку у цьому протистоянні 7:1.