Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./ Голоскоков С.




Про гру:

Свої стартові поєдинки суперники виграли. Але якщо лучани організували справжнє гольове шоу, забивши «Мар’янівні» 12(!) м’ячів, то хлопці з ФК «Топільно» здобули драматичну перемогу з рахунком 4:3 над «Луцьктепло». Ставкою у звітному протистоянні автоматично стала можливість очолити лідерську гонку в Першій лізі.

«Молочники» з перших хвилин повели масований наступ на ворта гостей і мали кілька чудових нагод аби відкрити рахунок. Проте голами відзначився суперник. ФК «Топільно» витримав стартовий штурм лучан і двічі наказав суперника за помилки в обороні. Спочатку на 7-й хвилині Вадим Шутовський чітко реалізував пенальті за гру рукою, а за кілька секунд після розіграшу мяча у центрі майданчика Олександр Коровіцкий перевагу збільшив. «Блакитні» могли забити і в «роздягальню», але перемудрили під час виходу віч на віч з голкіпером. І за футзальними законами відразу отримали м’яч у власні ворота після удару Богдана Затерихи.

В другому таймі лучани з перших хвилин пішли у наступ, намагаючись врятувати гру. Моментів було безліч. «Селект» навіть потрапляв у каркас воріт, але ледь не влетів у протилежну рамку, де лише майстерні дії Михайла Блазюка врятували господарів від халепи. Але й кіпер Михайло був безсилим на 24-й хвилині після пострілу Олександра Коровицького з гострого кута лівого флангу атаки «Топільно». Рахунок 3:1 тримався лише кілька секунд, адже Артур Яручик у першому же контрвипаді «РадиМо» зумів забити за лучан.

Але подальші спроби здобути бодай один заліковий бал до турнірної таблиці за рахунок гри із п’ятим польовим лишилися марними – ФК «Топільно» вистояв та переміг, втримавшись у групі лідерів «регулярки».